Erhverv

Polermestrene ApS er mest kendt for vores professionelle håndtering af privatkunder. Det betyder dog ikke, at vi ikke er vinduespudser for firmaer og offentlige institutioner.
Faktisk pudser vi hos flere store landsdækkende kæder i hele landet.  Nogle får pudset hver uge, andre én gang om måneden.
Vi pudser vinduer hos offentlige institutioner som kriminalforsorgen, børnehaver og fritidshjem i mange byer.
Det at alle vores vinduespudsere har en ren straffeattest gør at vi kan udfører vores job, på steder og tidspunkter, uden at vores kunder skal føle sig usikre.

Når vi giver et tilbud på vinduespudsning hos et firma eller en institution, så gives det i den “ånd”, som vi bruger når vi pudser vinduer hos private.
At kunden skal blive tilfreds og at alle ruder skal pudses.

Vi giver ikke tilbud, hvor vi indkalkulerer at nogle ruder ikke skal pudses hver gang, for at kunne give en billig pris.
Vi ønsker at levere en vinduespudsning som vores kunder bliver tilfredse med.

Betyder det så at vi er meget dyrere end andre? Nej. Faktisk er vi ofte konkurrencedygtige på prisen, samtidig med at kvaliteten er i top.

Vi håndterer alle opgaver, om det er med stige, lift eller et rentvandsanlæg, så kan vi klare opgaven.

Hvis du søger en ny vinduespudser til at rengøre jeres ruder i firmaet eller dér hvor du arbejder, så giv os endeligt et opkald eller kontakt os via e-mail.
Vi kan tilpasse os dine behov.

Polermestrene ApS er primært et vinduespudser firma. Men vi tilbyder også andre services, både på indvendige og udvendige arealer hos firmaer og institutioner.
Polermestrene ApS sørger løbende for at bruge de bedste og mest miljø rigtige materialer. Vi ønsker at have en grøn profil, hvor vi passer mest muligt på miljøet, både ved materialevalg, men også i vores koordinering af arbejdet.